Besplatno 3D projektiranje i izlazak na teren

Naslovnica / Zanimljivosti / Besplatno 3D projektiranje i izlazak na teren

Firma Stara Škrinja d.o.o. u svom pogonu ima niz mladih projektanata, te dizajnera unutarnjeg interijera koji se uglavnom bave dizajniranjem i projektiranjem namještaja, te stolarije.

Funkcionalnost a ujedno i ljepota kvalitetno dizajniranog namještaja je naš krajnji cilj proizvodnje temeljen na dugododišnjem iskustvu naših tehnologa i dizajnera.

Za dobro prilagođavanje tržištu u vlasništvu imamo jedan od najsuvremenih softwera za projektiranje namještaja i unutarnjeg interijera sa gotovo svim vrstama materijala i uzorcima boja i dekora.

Kod nas je usluga projektiranja besplatna, te da bi dobili ponudu od nas za neki od tipova našeg namještaja dovoljno nas je kontaktirati da bi mi došli u Vaš prostor i napravili kompletno mjerenje i projektiranje prostora, da bi Vam mogli u najkraćem roku dati ponudu za Vaš željeni namještaj.


Mi smo jedinstvena firma koja se bavi takvom uslugom projektiranja i dizajniranja uz to da izlazimo na teren bez naplate iste usluge, te Vam pružamo mogućnost da sa potpunim uvidom u svoj nacrt namještaja obilazite konkurenciju, te izaberete za sebe najpovoljniju ponudu za svoj namještaj, već upoznati u pravo tržišno stanje cijena, a ne da plaćate više nešto što realno ne vrijedi toliko.


Kontakt info: +385991967297 ili prodaja@stara-skrinja.com


Pogledajte neke od naših referenci: